Logga gul utan bakgrund - webb

Alla priser är exklusive moms!

Loncin XWolf 700 S

Loncin XWolf 700 ATV har en imponerande dragkraft, stilren design och en kraftfull 700cc-motor med Bosch Electronic Fuel Injection (EFI) som minimerar utsläpp och ljudnivå. ATV:ns karakteristiska LED-ljus och integrerade blinkers ger den en modern och iögonfallande framtoning.

Den individuella bakhjulsupphängningen förbättrar komforten på ojämn terräng Den har en bakmonterad dragkrok (50 mm) som har en 7-polig släpvagnskontakt för mångsidig användning och en otrolig dragkraft på 800 kg.

ATV:n levereras med en frontmonterad vinsch som har en dragvikt på 1360 kg. Vilket gör det möjligt att dra tunga laster, redskap eller andra föremål utan att behöva använda sig av en ytterligare maskin.

Med funktioner som EPS (Electric Power Steering) och justerbara stötdämpare erbjuder XWolf 700 en bekväm körupplevelse och förbättrad styrning. Detta gör det mer lättmanövrerat och bekvämt att köra under olika förhållanden.

Kraftöverföringen är smidig tack vare det steglösa CVT-systemet (Continuously Variable Transmission). XWolf 700 erbjuder både 2-hjulsdrift och 4-hjulsdrift med en enkel knapptryckning för att växla mellan 2WD/4WD. Dessutom finns en in- och urkopplingsbar diffspärr på framaxeln, vilket möjliggör anpassning till olika terrängförhållanden. Med diffspärren låses framaxeln för jämn drift på båda bakhjulen och förhindrar att ett hjul spinner vid halt underlag eller i snö.

Växellådan är fint avstämd med fem olika växellägen (L-H-N-R), vilket gör det enkelt att anpassa sig till varierande underlag och arbetsuppgifter. Lågväxeln är perfekt för plogning, körning med tungt lastat släp eller kärra, eller vid körning i terräng.

Med funktionerna, diffspärr och olika växellägen, blir XWolf 700 mångsidig och användbar för alla ändamål såsom off-road-körning, arbete och fritidsaktiviteter.

Den stora och tydliga digitala färgdisplayen ger information om bränslenivå, temperatur, varvtal och eventuella felkoder. Displayen visar också körsträcka och driftstimmar. XWolf 700 har en imponerande markfrigång på 280 mm, vilket gör den kapabel att bemästra nästan alla terrängtyper. Förvaringsutrymme för verktyg och kraftiga lastrack både fram och bak.

XWolf 700 erbjuder stor användbarhet och mångsidighet för många uppgifter på gården eller i skogen. Skivbromsar på alla hjul och en bekväm sadel ger en säker och njutbar körupplevelse. Sadeln är lätt att plocka bort för underhåll av batteriet som sitter under sadeln.

Modellen är som standard registrerad som Traktor B och är godkänd för körning både på allmänna vägar och terräng där det är tillåtet. Kräver B-körkort.

Loncin XWolf 700 ATV kombinerar kraft, prestanda och stil i en enda imponerande maskin.

Pris: 75 920 kr